2017-09-22
Möjlighet att synas på våra tränings- och tävlingskläder

Hej medlem och företagare!

Snart är det dags för klädkommittén att ta upp beställningar på vinterns klubbkläder. Men först vill vi uppmärksamma er på att vi har möjliga reklamplatser osålda på vinterns kollektion. Däribland finns platsen på våra mössor och pannband, och några platser på dräkt och överdrag.

Ni får gärna hänvisa prisfrågor och idéer till skidor@karlslundsif.org så tar någon av oss i styrelsen upp den kontakten.
På nya mindre avtal kan vi t.ex. erbjuda en uppsättning av dräkt och mössa, eller ett/flera resepaket med Vasaloppsbussen, eller fri(a) start(er) i Wadköpingsloppet, etc. På lite större avtal kan vi även t.ex. erbjuda kund-/personalaktivitet (träningskväll). Det finns även möjlighet att kombinera med reklam utmed motionsspåren i Karlslund där vi också har reklamrättigheter.

För att få ut beställningen i tid har vi 1 oktober som deadline då reklamavtal måste vara klara. Ev. intäkter från reklam kan påverka utpriset på kläderna till medlem.

Styrelsen tackar på förhand alla medlemmar som hjälper till med att få ut den här angelägna frågan till tänkbara nya sponsorer.

Kort om föreningen
KIF är en av landets största skidklubbar med kring 400 aktiva, ca 120-150 åkare varje år på Vasaloppet 90 km (med en fin toppbredd med tjugotalet åkare bland de 500 och 1000 första), och totalt omkring 300 starter under Vasaloppsveckan.Skrivet av: Johan Kask


Kommentarer Nyheten är för gammal för att kommenteras.
[Tillbaka]