2017-03-08
Din förening behöver dig - dags att nominera

Hej!

Verksamhetsåret går mot sitt slut. Vasaloppet, som är det stora målet för många, är genomfört. Kvar av skidåret är den sista deltävlingen av Tour de KIF. Och årsmötet!

Karlslunds skidförening är en ideell förening. Det är medlemmar som gör verksamheten. Man kan ställa upp i stort och smått. Till exempel att vara med i styrelsen, ordna träningar och tävlingar, ragga sponsorer, ordna vasaloppsresor, dra spår eller granska föreningens ekonomi. Alla bidrag är viktiga.

Vi i valberedningen, det vill säga Simon Kjellin och Erik Malm, vill att du meddelar oss ifall du vill bidra med något. Vi i valberedningen värnar om en bredd i nomineringarna och uppdragen och är därför beroende av att vi får in nomineringar.

De uppdrag vi söker medlemmar till inför årsmötet är:

Styrelsen
Revisorer
Ungdomskommitté
Tränings- och tävlingskommittè
Spårkommitté
Vasaloppskommitté
Wadköpingsloppets organisationskommitté
Klädkommittén
Sponsorskommittén

Tveka inte att höra av dig till oss ifall du är nyfiken på något uppdrag eller ifall du känner någon annan du tycker skulle passa. Tveka inte heller att kontakta oss ifall du har några frågor om vad de olika uppdragen innebär.

Du når oss på 0702263717 (Simon) eller 0702931713 (Erik). Det går också bra att mejla på simonkjellin@hotmail.com eller emalm8@gamil.comSkrivet av: Simon Kjellin


Kommentarer Nyheten är för gammal för att kommenteras.
[Tillbaka]