2015-11-25
Medlemsrabatt på årskort i Ånnaboda

Idag onsdag 25 november öppnar Konstsnöspåret i Ånnaboda för säsongen. Just nu finns 800 m spår, men det kommer att byggas ut allteftersom mer snö produceras.

Spårkortet för säsongen 2015-2016 kostar 700 kr, men som medlem i Karlslunds IF kan du få medlemsrabatt 100 kr du visar upp en rabattkupong/voucher vid köpet.

Förutsättningen för att få rabatten är att du är betalande medlem per dags datum (dvs du står med i medlemsmatrikeln idag). Vouchers kommer finnas på klubbträningarna måndagar och onsdagar denna och nästkommande veckor. För att vara giltig ska vouchern vara signerad av någon i styrelsen eller träningskommittén.

OBS! Ni som ska köpa årskort bör hålla koll på Ånnabodas öppettider. Idag onsdag är det extra öppet till kl. 19. Men ibland stänger de redan 16 på vardagar.

***

Angående konstsnöspåret: Skidklubbarna i kommunen har tillsammans med kommunen och entreprenören bestämt att synpunkter och förslag från medlemmar i första hand framförs genom klubben, dvs INTE direkt till kommunen eller entreprenören. För medlem i KIF: Vänligen maila till skidor@karlslundsif.org om du har något att framföra.Skrivet av: Johan Kask


Kommentarer Nyheten är för gammal för att kommenteras.
[Tillbaka]