2016-02-21
Var med och utveckla DIN förening!

Säsongens skidverksamhet är i allra högsta grad i full gång, och för många väntar säkerligen årets stora mål, med något lopp i Vasaloppsveckan. Detta till trots är det nu dags att ta avstamp mot verksamhetsåret 16/17.

Som vanligt väntar en rad aktiviteter och arrangemang och målsättningen är givetvis att fortsatt vara en av Örebros bästa och ledande skidklubbar.

För detta krävs som ni alla säkert förstår insatser från klubbens medlemmar. Många personer drar redan i dagsläget tunga lass och det behövs ytterligare engagemang för att få verksamheten att fungera på ett bra sätt.

Vi efterlyser fler medlemmar som vill vara med och utveckla klubben. Antalet KIF-jackor som snurrar runt i Ånnabodas konstsnöspår har ökat markant, och att få flera av ER att involverade i föreningsarbetet är enormt viktigt för framtiden. Som förening är vi alltid i behov av nya idéer och energi! Så vad skulle du kunna bidra med?

Hör av dig till Jakob Wallenhammar enligt kontaktuppgifter nedan.

Många av uppdragen för det innevarande verksamhetsåret har nyligen avslutas eller så ligger arbete och aktiviteter rent av de kommande veckorna. Valberedningen önskar trots det att du som det senaste verksamhetsåret haft ett uppdrag i någon av föreningens kommittéer återkopplar till oss. Ev funderingar kring året som gått samt framförallt hur du ser på framtiden.

Med förhoppning om att intresset för att utveckla vår förening är lika stort som intresset för Vasaloppsspåret!

Tack på förhand.

/Valberedningens genom
Jakob Wallenhammar

mail: jakobwallenhammar@hotmail.com
telefon: 073-692 57 14Skrivet av: Jakob Wallenhammar


Kommentarer Nyheten är för gammal för att kommenteras.
[Tillbaka]