2013-12-09
Funktionärer till Scandic Cup 2014

Det här brevet är en inbjudan till kombinerade möten och gruppförberedelser inför Scandic Cup den 10-12 januari. Vi är många som kommer att behöva samarbeta i vinter runt arrangemanget och det är bra om vi kan förbereda oss så väl som möjligt. Arrangemanget är också en viktig träning inför Skid-SM 2015 så det är viktigt att vi är väl förberedda.

I detta brev finns lite information om när vi skall försöka att träffas under december. Både samtliga samt även i gruppform (eller Team som vi valt att kalla grupperna). Vi är fullt medvetna att alla inte kan vara närvarande varje gång men vi försöker med detta schema så får vi se hur väl uppslutningen blir.

De dagar och tider vi har planerat är:

För Er som är intresserade av tidtagning:
Torsdag 12/12, 18:30-20:30
Plats: Almby, Ljungvägen 16 (Ljungstugan)


Alla/Övriga funktioner
:
Lördag 14/12, 09:00-12:00 (längre för de som behöver)
Lördag 21/12, 09:00-12:00
Plats: Ånnaboda, SM-stugan

De grupper och uppdelningar som vi har är:

· Team Arena

· Team Banor

· Team Stadion

· Team Tävling (Start/Mål/Tidtagning)

· Team Tävlingskansli

Inom varje grupp finns det olika utmaningar som behöver gås igenom, hanteras och planeras. Det finns också många beroenden mellan varje team. Det är faktiskt tre (3) tävlingar vi skall arrangera under tre dagar och varje disciplin kräver olika förutsättningar.

När det gäller tidtagning så har vi ny utrustning från EMIT som vi skall lära oss att hantera och här är alla välkomna att lära sig hur den fungerar oavsett grupptillhörighet, gärna redan på torsdag.

Varmt välkomna,

Tävlingsledare,
Robert Erixon

Anmälan till Robert;

erixon.robert@telia.comSkrivet av: Erik  Andersson


Kommentarer Nyheten är för gammal för att kommenteras.
[Tillbaka]