2013-09-22
Osålda reklamplatser på mössa och kläder: Boka senast 1 oktober!

Bäste medlem och företagare!

Föreningen har ett fåtal (4-6 st) möjliga reklamplatser kvar på årets tävlings- och träningskläder, däribland platsen i fronten på våra mössor och pannband.

Eftersom årets beställning måste skickas inom ett par veckor har sponsorkommittén fått 1 oktober som deadline då alla avtal måste vara klara för att kunna trycka logotyper på årets beställning.
Så är du eller någon du känner företagare eller marknadsförare på ett företag/organisation och tycker det här vore en kanongrej att synas på, då får du jättegärna höra av dig. Se kontaktuppgifter nedan.

Föreningen
Karlslunds IF är en av landets största skidklubbar med kring 400 aktiva, långt över 100 åkare varje år på Vasaloppet, och en fin toppbredd med tjugotalet åkare bland de 500 och 1000 första på Vasaloppet.

Kläderna
Med ett lågt pris under priset på jämförbara kläder i butik säljer vi årligen mycket skidkläder som gör föreningen och dess sponsorer synliga i tränings- och tävlingsspår. För våra tävlingsaktiva är det obligatoriskt att alltid ha dessa på tävling och officiella träningstillfällen varje gång de representerar klubben.

Priset vi önskar är per yta nu är från 3000 kr för platserna på överdrag, och från 7000 kr på tävlingsuniform.

Frågor mm besvaras av vår sponsoransvarig Mikael Bilock 070-6306972.

Sponsorkommitté och Styrelsen tackar på förhand alla medlemmar som hjälper till med att få ut den här angelägna frågan till företag/organisationer.Skrivet av: Johan Kask


Kommentarer Nyheten är för gammal för att kommenteras.
[Tillbaka]