2013-08-12
Klubbträningar och aktiviteter under hösten 2013

Vi kör igång med höstens aktiviteter och klubbträningar 19 augusti. Upplägget under hösten är måndagar och onsdagar fram till mitten av oktober. Vi av slutar höstens träningar med Utmaningen. Efter de får man lägga ut själv om man vill ha sällskap.
Tanken med upplägget och valet av träningar är att vi ska träna varierat och hårt. Alla ska kunna vara med och vi ska hjälpa varandra att bli bättre. Nytt för i år är att alla pass redan finns ute så att man ska kunna planera in passen i sitt eget upplägg. Träningarna blir mer uppstyrda för att inte störa eller förstöra för dom ska göra många pass/timmar/tävlingar totalt sett över hela året. Målet är att vi ska bli en träning bättre och INTE en träning äldre.
Eftersom vi är en skidklubb kommer fokuset vara på rullskidor som är mest grenspecifikt.

Alla passen finns upplagda i kalendern och kom ihåg att vi alltid bär hjälm och reflexväst på klubbträningana.

Starttiden för träningen i "bergen" är 18-1815 om man åker själv. Samling vid brandstationen. Annars är det avresa 1740 från karlslund om vi samåker.
När vi tränar i Garphyttan/ånnaboda samordnar vi så att vi alltid avslutar med åkning upp till dushen. De blir lite logistik men de är de värt.

26-27/10 Torsbyläger
4-8/12 snöläger tänndalen/bruksvallarna
Decemeber-Mars Touren 2013-2014

Väl mött Bagarn TKSkrivet av: Daniel Frehde


Kommentarer Nyheten är för gammal för att kommenteras.
[Tillbaka]