2011-04-11
Sponsorer sökes för rullskid-/cykeltröja

Bäste medlem och företagare!

Hjälp klubben att sälja reklam genom att sprida ut till alla företag som kan tänkas ha intresse av att exponeras på sunda och vältränade kroppar att klubben nu söker nya sponsorer.

Nu lägger vi längdskidorna på hyllan för denna säsong och blickar framåt mot en sommar och höst med massor av barmarksträning. Många av Karlslunds ca 400 medlemmar kör mycket cykel och mycket rullskidor, både träning och tävling.

För sommarsäsongen kommer vi i samarbete med Trimtex ta fram en speciell cykel-/rullskidtröja som i design blir mycket lik överdelen på skiddräkten.

Vi hoppas på hjälp från företag att köpa in dessa cykeltröjor så att vi kan hålla ett kraftigt subventionerat pris till våra medlemmar. Med ett lågt pris hoppas vi få ut många tröjor som gör oss mer synliga på vägarna.

Vi erbjuder följande exponeringsmöjligheter:

1 Höger arm - SÅLD
2 Höger bröst - SÅLD
3 Mage
4 Övre rygg - SÅLD
5 Nedre rygg - SÅLD
6 Bakficka

Priset vi önskar är per yta från 2000 kr för de minsta till ca 8000 kr för de största. Observera att detta är ett engångsinköp: d v s reklampriset är INTE per säsong utan exponeringen gäller så länge som tröjorna används. Och eftersom vi inte kommer att ta in nya när detta parti är slutsålt så har denna produkt i tidlös design mycket goda förutsättningar att bli en het klassiker ute på vägarna i många långa år.

I priset ingår självklart 1-2 egna exemplar till företaget av den färdiga tröjan.

Vi hoppas komma igång med produktionen senast kring 1 maj så hör av er redan idag till vår sponsoransvarig Mikael Bilock 070-6306972.

Vänliga hälsningar
Sponsorkommittén och StyrelsenSkrivet av: Johan Kask


Kommentarer Nyheten är för gammal för att kommenteras.
[Tillbaka]