2004-10-12
Läs detta: Till alla medlemmar!

Kom ihåg att en förening inte bara består av styrelse och kommitteér! När man tävlar för Karlslunds IF tävlar man för "oss" - inte för "er"!

För att vi ska hålla hög kvalité på våra bussresor, tävlingar och evenemang krävs intäkter. Med ökade intäkter har vi större möjligheter att göra det riktigt förmånligt att vara medlem i Karlslunds IF skidor.

Vi har varit mycket dåliga på att jobba med sponsring i flera år.

Nu när vi har både ett större och bättre Wadköpingslopp (600 deltagare 2004), Madshus cup (2600 deltagare 2004), en flitigt använd webbplats och framförallt några duktiga åkare på gång som figurerar i tidningarna då och då har vi en produkt som vi kan sälja till företag som vill synas.

Men det krävs en insats från oss alla medlemmar att bearbeta de företag och organisationer där vi har kontakter.

Citat ur 1977 års verksamhetsberättelse:
"Vi måste leva upp till vad klubben är! Närkes största!
Vad innebär då detta? Jo! Att alla medlemmar lojalt ställer upp i alla lägen och hjälper till. Kom ihåg att en förening eller dess sektioner består inte bara av styrelse och kommitteér. Alla måste vara med och stötta upp föreningen och ju större föreningen är desto mer frivilligt arbete krävs av medlemmarna, MEN samtidigt med så många medlemmar krävs en relativt liten arbetsinsats av var och en om alla lojalt ställer upp och hjälper till.
Låt oss gemensamt se till att klubbkänslan blir bättre!!...
...med många gemensamma krafter kan man flytta stora lass lättsamt."

// Sture Ejenstam, ordförande Karlslunds IF skidor 1977Dokument:
 Sponsring Prislista 2004-2005


Skrivet av: Johan Kask


Kommentarer Nyheten är för gammal för att kommenteras.
[Tillbaka]