2010-04-01
Starkt nyförvärv till KIFs stafettlag

KFUM orientering har nyligen fått en litauisk landslagslöpare som förstärkning och då ville vi i skidklubben givetvis inte vara sämre.

Därför kan vi idag presentera en egen "övergångsbomb" inför nästa säsong. Den amerikanske landslagsveteranen Christoph Freeman kommer tävla för KIF 2011. Han har själv tagit kontakt med klubben för att få en nordisk bas och kortare resväg till världscuploppen som ju oftast går i Europa.

- Karlslund är en klubb som ger härliga förutsättningar att satsa på
skidor, hälsar Freeman, som efter världscupavslutningen i Falun tränat i Sverige och alltså i hemlighet varit i Örebro sedan i måndags och gjort klart detaljerna för nästa säsong.

-Det är perfekt. Nu kan vi ha ett riktigt bra stafettlag på SM, kommenterar KIFs ordförande Åke Karlsson i det pressmeddelande som gått ut till radio, tv, press och massmedia.

Freemans första tävling i vår snygga röd-vit-blåa dräkt blir redan på Fjälltoppsloppet i Bruksvallarna om en och en halv vecka där han siktar på seger.
- Men Södergren är alltid svår i skejt på våren, så jag lovar ingenting, säger den ödmjuke nordamerikanen.

Du som vill lära känna din nya klubbkamrat är välkommen till klubbstugan i Karlslund ikväll kl. 17 på traditionellt svenskt påskfika med ägg och påskmust. Ta chansen att säga hej.

För att veta hur mycket fika vi ska köpa är det nödvändigt att du anmäler dig i kommentarsfältet. Skriv namn och om du vill ha äggen hård- eller löskokta.Skrivet av: Johan Kask


Kommentarer Nyheten är för gammal för att kommenteras.

Skrivet av: Antoni Inlagt: 2010-04-03 kl 14:55
Löken: På vilket sätt åkte jag ditt? Att det var aprilskämt fatta jag men det är inte så roligt att någon använder min nick ändå...

Skrivet av: Malm Inlagt: 2010-04-02 kl 09:53
Jag gick på det nyss! Haha Fick lite skön puls hahaha

Skrivet av: Löken Inlagt: 2010-04-02 kl 09:20
Haha, Kul att du åkte dit på den där lätta Antoni :)...

Skrivet av: Antoni Inlagt: 2010-04-01 kl 15:08
Vem är idioten som anmäler sig i mitt namn!? Alla vet att jag gillar bara hårdkokta ägg precis som jag är själv!

Skrivet av: Antoni Inlagt: 2010-04-01 kl 11:28
Jag kommer! Löskokta
[Tillbaka]