2009-11-06
Annonsera på Örebros största motionsspår

Mikael Bilock och sponsorkommittén har, i kontakt med vår uppdragsgivare för spåren i Karlslund Örebro kommun, tagit fram ett koncept som erbjuder företag och organisationer att köpa annonsplats utmed motionsspåret i Karlslundsskogen.

Karlslunds motionsspår är det mest besökta elljusspåret i hela regionen där dagligen flera hundra människor går, joggar, springer eller åker skidor.

Sponsorkommittén behöver nu alla medlemmars hjälp att nå ut till företag och tala om vilken bra annonsmöjlighet det här är. Det kommer bara bli ett begränsat antal skyltar så först till kvarn gäller för att boka en annonsplats.

Gör så här: Skriv ut informationsbladet som är länkat och ge det till företag som kan vara intresserade, eller tipsa dem om länken direkt.

Intresserade annonsörer kan kontakta Mikael Bilock direkt på 070-630 69 72, eller via klubbens mail skidor@karlslundsif.org.

Erbjudandet går att kombinera med annan sponsring såsom reklam på kläder, vasaloppspaket eller kurser för företag/grupper, samarbete med Wadköpingsloppet etcetera.Dokument:
 Annonsera_Karlslundsskogen.pdf


Skrivet av: Johan Kask


Kommentarer Nyheten är för gammal för att kommenteras.
[Tillbaka]


Köp annonsplats på skyltar i formatet 50*40 cm vid kilometerpasseringar på Karlslunds motionsspår.


Först till kvarn gäller! Bara ett begränsat antal annonsplatser