2006-10-26
NutriGuard och Ullmax - Nya sponsorer!

Karlslunds IF skidor har i dagarna tecknat nya sponsor/återförsäljaravtal med två marknadsledande företag, vilket vi är väldigt glada för. Det ger ett mervärde till medlemsskapet och förhoppningsvis en välbehövlig slant i kassan för en ännu bättre verksamhet i framtiden.

Ullmax
Ullmax är underställ och strumpor för träning och aktiv fritid och finns i flera kvalitéer från tunna superunderställ och coolmax-sockor till tjocka varma underställ i klassisk Ullfrotté och supervarma vintersockor i ull.

Genom att vi säljer Ullmax direkt utan mellanhänder erbjuder vi hög-kvalitativa ull och microfiberprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Alla produkter produceras på ISO 9002 godkända fabriker och ullen (mjuk merino-ull) kvalitetskontrolleras internationellt av Wool-mark.

Om hela föreningen köper sina underställ genom klubben blir det utan extraarbete en framtida och lång-siktig intäktskälla som vi i styrelsen tror mycket på. Orderblock och provkollektion finns i klubbstugan. Eller så kan man klicka på sponsorlänken till höger och beställa via www.

NutriGuard
NutriGuard, marknadsledande i Sverige på balanserade kosttillskott för idrottare, vill genom oss i Karlslunds IF prova ett koncept liknande Ullmax. Vi får god procent på alla provpaket och prenumerationer vi förmedlar.

Nutriguard är det mest kompletta kosttillskottet på marknaden med just rätt dosering och rätt kombinationer för dig som behöver lite extra, vill hålla dig frisk, öka återhämtningen och vill få ut maximalt av din prestation, i träning, tävling, match, på jobbet eller hemma. Nutriguard vill att kunden smidigt skall få sina produkter "hela vägen hem" via prenumeration. Smarta dagsdoser är placerade i "daypacks" för att göra det enkelt att använda. Detta för att kunden ska få kontinuitet, vilket är A och O för ett bra upptag och en bra effekt. "Allt i ett" är inte bara smidigt utan även mycket ekonomiskt jämfört med att köpa ingredienserna var för sig.

Kom ihåg att piller inte ersätter bra kost utan det är Tillskott för oss som slarvar med grönsaker och frukt mm.

Beställ NutriGuard av KIF genom att klicka på NutriGuard-bannern i sponsorrutan och fyll i uppgifterna. Provpaketet för 50 kr är ett bra test!Skrivet av: Johan Kask


Kommentarer Nyheten är för gammal för att kommenteras.
[Tillbaka]