2005-04-01
Ånnaboda –Mat till trötta magar! Ny inkomst för ”Vi i KIF”?

Ånnabodas konstsnöspår har den gångna vintern varit en dunderhit och en riktig trygghet för oss skidvänner i distriktet. Garphyttans IF har fått fin utdelning för sitt slit att hålla spåret intakt under den mycket jobbiga januarimånaden. Beläggningen har varit den högsta i spårets historia.

Matnyttigt på plats!
Ett i stort sett fullbelagt spår varje kväll ger stora möjligheter.
Detta har en av Örebros större lunchrestauranger insett. Och från och med den första december 2005 kommer denne aktör, med inriktning mot pasta, att finnas på plats i Kilsbergen för att servera mat till vrålhungriga skidåkare.
Satsningen kommer till en början att vara småskalig och är tänkt att arrangeras i tältformat.
Tanken är att ha tältet öppet mellan 18-21 varje vardagkväll fram till första söndagen i mars, efter det anses marknaden och säsongen som död. Rätterna som kommer serveras finns med i den ordinarie menyn men pga utrymmet kan endast en rätt per kväll serveras. Så smaken kommer alltså att variera med veckodagarna. Detta ger oss i Karlslund ny amöjligheter

Ny intäkt för klubben!!
Personalfrågan var det som länge fick aktören att tveka.
Detta problem är fortfarande inte löst men tanken är att:
Vi i Karlsunds IF med ett rullande schema ska kunna bemanna bespisning och därmed få en mycket bra inkomstkälla till klubben.
Det är därför mycket viktigt att få in din intresseanmälan Här om du an tänka dig jobba under tre kvällar av säsongen. Anmälan är naturligtvis inte bindande, utan bör ses som ett underlag för om vi kan ta oss an uppgiften!

Anmäl dig här >>>

Viktigt
Detta innebär inga förändringar på utbudet i den ordinarie restaurangen som även fortsättningsvis kommer ha samma öppettider som tidigare. Hurvida samma restaurang är aktuell för entreprenörskap där, vet vi inte i dagsläget.Skrivet av: Mats Carlberg


Kommentarer Nyheten är för gammal för att kommenteras.

Skrivet av: Atletus Inlagt: 2005-04-02 kl 21:32
Atletus ställer givetvis upp och jobbar i tältet, men bara den 1 april varje år. Ett namnförslag på "restaurangen" är matletus.

Skrivet av: KIF äger! Inlagt: 2005-04-01 kl 19:02
Spårhärskarna ville väl inte vara med! Hörde att de ej var aktuella pga för stort matintag.

Skrivet av: Håller med Inlagt: 2005-04-01 kl 14:33
Håller med den anonyme talaren tidigare, visst borde vi som är härskare över spåret få vara med!

Skrivet av: mat Inlagt: 2005-04-01 kl 12:08
ni som sköter spåren får säkert bra mat oxå......

Skrivet av: Inlagt: 2005-04-01 kl 11:52
Jag tycker det är mycket dålig stil av KIF och den här resturangen att gå bakom ryggen och träffa avtal om etablering utan att fråga oss som sköter spåren först!

Skrivet av: Konkurrent Inlagt: 2005-04-01 kl 10:28
Blir ju bra för Cornelius o Carlberg som brukar få näringsbrist på passen!! Då kan dom lätt stanna till på ett "Pitstop" o få i sig lite pasta!

Skrivet av: Hungrig Inlagt: 2005-04-01 kl 09:49
Eftersom jag är militant Vegan så undrar jag vem man kan kontakta om eventuell matsedel. Känns viktigt att även vi Veganer får chansen att äta vid spåret!

Skrivet av: Gott Inlagt: 2005-04-01 kl 09:24
Så Ja!
[Tillbaka]


Laddar för psykningar över en pastaladdning?


Mätt och belåten hemresa i fortsättningen?


Konstsnöspårets sträckning i Ånnaboda