2005-02-27
Tjejvasan 2005

Sara Sjödin blev snabbaste KIF-dam i årets Tjejvasa med tiden 2.04.43. Sara och Åsa Fjellström hade en hård kamp där Sara var starkast på slutet och vann med 32 sekunder. Jag själv (Lena Sannerholt) var aldrig med i segerstriden då en envis lufrörskatarr inte vill släppa taget, men jag kom in som tredje KIF-dam 4.28 efter Sara.

Total segrare blev Sofia Bleckur med tiden 1.34.00, efter en riktig spurtstrid med förra årets vinnare Sofia Lind som endast var 1 sekund efter.

Årets TjejVasa blev en riktig folkfest! Soligt och fint väder, fantastiska spår och entusiastiska åkare. Till årets TjejVasa var det 8 681 anmälda och 6 783 kom till start. Loppet har varit lättåkt tack vare de fina spåren.

KIFs buss till Tjejvasan var full till bristningsgränsen och de flesta var förstagångsåkare. Alla 44 tjejer som åkte med kom i mål och jag tror att de flesta gärna återkommer.

Fler bilder från bussresan finns i fotogallerietSkrivet av: Lena Sannerholt


Kommentarer Nyheten är för gammal för att kommenteras.

Skrivet av: Lena Dahlström, Garphyttan Inlagt: 2005-02-28 kl 08:55
Hej
Jag var en av de "halvnya" som var med i bussen (har åkt med en gång för fyra-fem år sedan) och jag måste tacka särskilt för att ni låter oss som är lite utanför gå in i er förening och hänga på upp till Mora. Ovärderligt - bra och roligt och skönt för oss som inte riktigt vet hur vi ska göra- vi gör bara precis som ni andra och då går det så bra, så bra...
Tack om igen.
[Tillbaka]


Britt G o Lena E i bussen


Åsa, Ida o Maja


Vallakillarna Erik o Micke